„Out of The Box” csapatépítés

Maximális wellness kényelem

„Out of The Box” csapatépítés

Maximális wellness kényelem

„Out of The Box” csapatépítés

Maximális wellness kényelem

„Out of The Box” csapatépítés

Maximális wellness kényelem

Csapatépítő programjainkon megízlelhetik a Dunakanyar gasztro-különlegességeit, részt vehetnek egy hamisítatlan reneszánsz lakomán, válogatva tematikus királyi menüsoraink között. Megismerkedhetnek az élő középkor városának legszebb épületeivel, egy olyan kulturális túra során, melyet finom pohár borral a kézben teszünk meg. Csapatépítő programjaink újra és újra visszatérő eleme a Dunakanyar látványa, legyen szó a Salamon-torony arénájáról, ahol vendégeink számára a Szent György Lovagrend katonai hagyományőrző tagozatának lovagjai tartanak izgalmas bemutatót, vagy egy sétahajózásról, melynek során a dunai naplemente és a kivilágított partok esti fényei garantálnak páratlan élményt.

Csoportjaink kedvelt programja a Palotaházban elkölthető látványvacsora, melynek során az érdeklődők nem csupán jól lakhatnak, de megismerkedhetnek a környék és a középkor legkedveltebb ételkülönlegességeivel is.
A bowling egy vérbeli klasszikus, ha csapatépítésről van szó, hiszen néhány pohár kellemes frissítő mellett kihagyhatatlan élményt nyújt egy kis bábu döntögetés.
Töltsenek el egy aktív délutánt a Mesterségek Udvarában, és mérkőzzenek meg egymással! Vajon ki készíti majd el a legszebb kézműves tárgyakat?
A csapatépítő játékok világában a középkori csapatépítés egy abszolút egyedi színfolt. Ugorjanak be az időgépbe és irány a lovagkor!
A lézerharc egy méltán népszerű, izgalmas taktikai játék. A kollégáknak muszáj lesz szoros egységet alkotni, hiszen egymás hátát is védeniük kell, ha győzni akarnak.
Egy felejthetetlen gasztro-kulturális csapatépítő program Visegrád szívében – ismerjék meg a magyar pálinka múltját és jelenét a lepárlótól a pohárig.
Autentikus királyi lakoma a Renaissance Étteremben borral, lantmuzsikával és a középkor páratlan bőségével.
A Szent György Lovagrend tagjainak izgalmas harci bemutatója a Salamon-toronyban, háttérben a Dunakanyar panorámájával. Most kipróbálhatják a fegyvereket!
Monumentális helyreállítása óta Visegrád híres látványossága a középkori alapokon nyugvó, a reneszánsz idején felvirágoztatott, európai hírű Királyi Palota.
Visegrád messze földön híres solymásza, Kovács Ervin izgalmas, interaktív előadása során kiderül, hogyan vadásztak középkori elődeink vörösszárnyú ölyvvel, betanított vadászgörénnyel és vadászkutyával.

Rólunk mondták

Nagyon tetszett a csapatjáték és nagyon jó volt a Királyi Palota vezetés is! Az ételek is nagyon finomak voltak, a Palatoház is nagyon kellemes élmény volt mindenkinek!

Fundamenta-Lakáskassza Zrt.

Ezúton szeretném megköszönni azt a sok segítséget, rugalmas hozzáállást, lelkiismeretes munkavégzést, amelyet Ön és munkatársai tanúsítottak a 2011. évi soros magyar EU Elnökség rendezvényeinek szervezése, lebonyolítása kapcsán.

EU Elnökségi Rendezvényszervezési Főosztály

Külügyminisztérium

Utólagosan is köszönöm az Önök által magas szinvonalon nyújtott szolgáltatásokat a csapatépítés során. Kollegáim részéről is kiváló visszajelzések érkeztek.

Givaudan Finance Services

Visegrád centrumában

Csapatépítő programhelyszíneink egymástól néhány percnyi távolságra helyezkednek el, wellness hotelünk pedig Visegrád központjában várja vendégeinket. Így biztosan nem az utazás üres perceivel megy majd el az idő. Ha 15:30-ig tartott a lézerharc, 16:00-ra még bőven odaérnek a konferenciára!

Budapest játszótere

Visegrád az utóbbi másfél évtizedben fővárosunk és a környező nagyobb városok egyfajta kulturális játszóterévé változott. Budapesttől alig több mint 40 km-re egy olyan, turisztikai szempontból egységes képet alkotó város fejlődött ki, amely több tízezer embert vonz évről évre. Visegrád nagyon gyorsan megközelíthető, mégis egészséges távolságban fekszik a nagyvárosoktól.