RAGADOZÓ MADÁR BEMUTATÓ (KB. 30-45 PERC)

Visegrád messze földön híres solymásza, Kovács Ervin izgalmas, interaktív előadása során kiderül, hogyan vadásztak középkori elődeink vörösszárnyú ölyvvel, betanított vadászgörénnyel és vadászkutyával.

Az izgalmas vadásztörténeti kitekintőkkel tarkított bemutatót követően vendégeinknek is lehetősége nyílik kézre hívni a gyönyörű ölyvet, valamint megismerkedhetnek Ervin kutyájával és vadászgörényével is.

Emléktárgy:

  • Vendégeink számára igény szerint elkészítünk egy személyre szabott hűtőmágnest is, melyen a madárral készült közös fotó látható.

Helyszín:

  • Programunk tavasztól őszig a Hotel Visegrád szálloda kertjében, szabadtéren, téli időszakban pedig a Palotaház épületében, beltéren kerül megszervezésre.

Létszám:

  • Minimum 10 főtől akár 60 fős vendéglétszámig is megszervezhető a program.

Szeretettel várjuk az ország egyik legizgalmasabb történelmi programhelyszínén, Visegrádon!

Ajánlatkérés

Név (Kérjük kitölteni):
Cégnév:
Telefonszám:
Email (Kérjük kitölteni):
Érkezés (Kérjük kitölteni):
Távozás (Kérjük kitölteni):
Létszám (Kérjük kitölteni):
Igényelt programok, rendezvény leírása (Kérjük kitölteni):
A hírlevélre való feliratkozás során megadott adatokat a Hotel Visegrád bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé. A megadott adatokat a Hotel Visegrád kizárólag a regisztráció során megadott mértékben, a következő célokra használja fel: tájékoztatás e-mailben a Hotel Visegrád akcióiról, híreiről. A Hotel Visegrád a feliratkozó személy kérésére bármikor felvilágosítást ad adatai kezeléséről, valamint kiegészíti, módosítja, törli az adatokat.
Adatvédelmi tájékoztató