Monumentális helyreállítása óta Visegrád kihagyhatatlan látványossága, az európai hírű Királyi Palota méltó külsőt kapott.

Reneszánsz tündöklését Mátyás Királynak és Beatrix királynénak köszönhette, akik felismerve az elődeik által épített, de az 1400-as évek közepére részben elhanyagolt épületegyüttes fekvésének és építészetének szépségét, felújítását követően székhelyükké tették.

Élményséta a Királyi Palotában

Mátyás reneszánsz mestereket hívott Itáliából, akik hatalmas munkával Visegrádra varázsolták a korabeli világ legpompázatosabb, modern palotáinak egyikét.

Élménysétánk során borral a kézben ismerkedhetnek meg a Palota egyes termeivel, a gyönyörű kerttel, az esküvőknek is gyakran helyet adó belső udvarral, a loggiával, s a pazar építészeti remekmű teljes történetével.

Ingyenesen szállítjuk vendégeinket a programhelyszíneink, éttermeink és a Hotel Visegrád között.

Ajánlatkérés

Név (Kérjük kitölteni):
Cégnév:
Telefonszám:
Email (Kérjük kitölteni):
Érkezés (Kérjük kitölteni):
Távozás (Kérjük kitölteni):
Létszám (Kérjük kitölteni):
Igényelt programok, rendezvény leírása (Kérjük kitölteni):
A hírlevélre való feliratkozás során megadott adatokat a Hotel Visegrád bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé. A megadott adatokat a Hotel Visegrád kizárólag a regisztráció során megadott mértékben, a következő célokra használja fel: tájékoztatás e-mailben a Hotel Visegrád akcióiról, híreiről. A Hotel Visegrád a feliratkozó személy kérésére bármikor felvilágosítást ad adatai kezeléséről, valamint kiegészíti, módosítja, törli az adatokat.
Adatvédelmi tájékoztató