Törzsvendég program

Legyen Ön is ennek a nagy családnak a tagja!

Cégünk 1982 óta működő családi vállalkozás, amely otthonos környezetet, barátságos, családias hangulatot és kiszolgálást nyújt minden kedves Vendégünknek! Szeretnénk szállodánkhoz való bizalmukat és hűségüket jutalmazni, ezért kialakítottuk törzsvendég-programunkat!

Törzsvendég kedvezményt a mindenkori napi és csomagárakból számítjuk.

  • Amennyiben Ön már eltöltött minimum 3 x 2 éjszakát (5 éven belül) szállodánkban, akkor következő foglalásánál 5% kedvezményt biztosítunk csomagárainkból, vagy napi árainkból.
  • Amennyiben Ön már eltöltött 5 x 2 éjszakát (5 éven belül) szállodánkban, akkor következő foglalásánál 7% kedvezményt biztosítunk csomagárainkból, vagy napi árainkból.
  • Amennyiben Ön már eltöltött 10 x 2 éjszakát (5 éven belül) szállodánkban, akkor következő foglalásánál 10% kedvezményt biztosítunk csomagárainkból, vagy napi árainkból.

Hogyan válhat törzsvendéggé?

Ön a 3. szállodánkban tartózkodása után jogosult a törzsvendég státusz igénylésére, melyet az alábbiakban kitöltött regisztrációval, vagy a szállodában kitöltött formanyomtatvány leadásával tehet meg.

Törzsvendég programunk általános feltételei

A törzsvendégprogram kedvezményeit kizárólag egyéni vendégeink vehetik igénybe, amennyiben foglalásukat közvetlenül szállodánknak adták le online a www.hotelvisegrad.hu oldalon keresztül, vagy telefonon (+36 26 397 034), vagy e-mailben az info@hotelvisegrad.hu címen.

  • A törzsvendég kedvezményt kizárólag a törzsvendég és kísérői vehetik igénybe, egy szobában történő tartózkodással. (a kedvezmény igénybevételéhez a törzsvendégnek is jelen kell lennie). Egyidejűleg maximum egy szoba foglalható kedvezményes áron.
  • A törzsvendég kedvezmény további kedvezménnyel nem vonható össze
  • A kedvezmény igénybevételi szándékát kérjük a következő foglalásnál jelezni szíveskedjen, hogy meg tudjuk állapítani a kedvezmény mértékét.
  • Kérjük figyeljenek, hogy mindig a törzsvendég nevén adják le a foglalást
  • Amennyiben már rendelkezik törzsvendég-kártyával, kérjük foglalásnál adja meg a kártyaszámot, hogy be tudjuk azonosítani mint törzsvendégünket

Törzsvendég regisztráció

7 + 15 =