Céges csapatépítés Európa első lovagrendjével

Napjainkban már annyira elterjedtté vált a céges csapatépítés műfaja, hogy az egyes programok mostanra egyfajta klisé-jelleget öltöttek.

Mindezt felismerve döntöttünk úgy, hogy a Szent György Lovagrend tagjainak segítségével létrehozunk egy csapatépítő programot, melynek mintájául a középkori lovagi ötpróbák szolgálnak, így alakítva ki egy olyan atmoszférát, mely abszolút új területként, valódi élményt jelent a résztvevőknek. Garantáltan összekovácsolja a csapatot!

A lovagok vezetésével, a beöltözést követően a csapatok megmérkőzhetnek egymással egyéb próbatételek mellett íjászatban, csatacsillag- és kelevéz hajításban, s kipróbálhatják tudásukat a középkor rettegett hajítógépének kezelésében is.

Személyzetünk a játék során gondoskodik róla, hogy a résztvevők akkor igyanak egy pohár bort, vagy üdítőt, amikor csak kedvük tartja.

Igény esetén hidegtálat, pogácsát és süteményeket is biztosítunk.

Ingyenesen szállítjuk vendégeinket a programhelyszíneink, éttermeink és a Hotel Visegrád között.

Ajánlatkérés

Név (Kérjük kitölteni):
Cégnév:
Telefonszám:
Email (Kérjük kitölteni):
Érkezés (Kérjük kitölteni):
Távozás (Kérjük kitölteni):
Létszám (Kérjük kitölteni):
Igényelt programok, rendezvény leírása (Kérjük kitölteni):
A hírlevélre való feliratkozás során megadott adatokat a Hotel Visegrád bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé. A megadott adatokat a Hotel Visegrád kizárólag a regisztráció során megadott mértékben, a következő célokra használja fel: tájékoztatás e-mailben a Hotel Visegrád akcióiról, híreiről. A Hotel Visegrád a feliratkozó személy kérésére bármikor felvilágosítást ad adatai kezeléséről, valamint kiegészíti, módosítja, törli az adatokat.
Adatvédelmi tájékoztató