Királyi Lakoma

Csapatépítés késsel, villával, vagy anélkül…

A Renaissance Étterem királyi lakomáját biztosan emlegetni fogják a kollégák, a legfárasztóbb munkaórákban is. Tematikus lakomáink a nagy reneszánsz lakomákat elevenítik fel, legyen szó Mátyás király vagy akár Salamon bőségtáljáról: itt száj éhesen, hangulat hűvösen nem maradhat!
Ha pedig már mindenki otthonosan mozog a középkorban, semmi akadálya, hogy az öltözéket is lecseréljük egy korhűbb változatra. Az igazán bevállalós társaságok számára lehetőség van arra is, hogy kipróbálják a reneszánsz lakoma minden ízében autentikus válfaját, és egyetlen közös késsel fogyasszák el a sorra felszolgált ételkülönlegességeket.

Tudjuk, hogy mi kell egy igazán belevaló csapatépítő programhoz, és le is tesszük az asztalra!

Magával ragadó belsőépítészeti szépségén túl a Renaissance Étterem méreteivel is elkápráztatja az ide látogatókat. 5 tematikus teremmel büszkélkedhetünk, melyek legnagyobbika akár egy 160 fős csapatépítő lebonyolítására is alkalmas. A termek mindegyike egyedi, dunai panorámás teraszunk pedig a Duna látványával is növeli az itt eltöltött gasztronómiai csapatépítő élmény faktorát.
Sőt, tovább emeljük a tétet: Korlátlan fehér-és vörösbor (valamint alkoholmentes üdítőital) fogyasztást kínálunk minden királyi lakománk mellé, hiszen a száraz pohár a szekrénybe való, nem a lakomás asztalra! Mindezeken túl élőzene, tánc és Visegrád páratlan középkori hangulata biztosítja, hogy a csapatépítő örök emlékké nemesüljön.
Tematikus lakomáinkról, a pontos menüsorról bővebben ide kattintva tájékozódhat.

Még több élmény