Lovagi torna bemutató

Az ország első számú lovagi torna bemutatója

A lovagi torna Visegrád kihagyhatatlan csapatépítő programja. A Szent György Lovagrend katonai hagyományőrző tagozatának lovagjai nem múzeumi bemutatót tartanak. Itt nem csupán hordozzák a fegyvereket, hogy aztán korhű jelmezekben vonuljanak fel a nézők előtt, néhány parádés kardsuhintással fűszerezve. A lovagok kemény csapásokkal rontanak egymásra, s csak úgy zeng a Salamon-torony arénája, amikor a fém fémmel találkozik. A harcosok kitesznek magukért, legyen szó csatacsillagról, kardról, számszeríjról vagy bármely egyéb fegyverről.

A csapatépítő program részét képezi a vendégek szárnypróbálgatása is. A lovagi torna bemutató végeztével a csapatépítő résztvevői lehetőséget kapnak a fegyverek kipróbálására, persze mindezt a Szent György Lovagrend lovagias segítségével.
Tavasztól késő őszig a Salamon-toronyban kerül megrendezésre, míg télen a fedett és fűtött Palotaház biztosít helyet csapatépítő programunknak. Azoknak sem kell aggódni, akiket kevésbé hoz lázba a harcias bemutató, hiszen már önmagában a környezet is gyönyörű. A Salamon-toronyhoz vezető kanyargós kis úton egyre többet és többet látni a Dunakanyarból, s az arénába érve már meseszép panorámában gyönyörködhetnek a csapatépítő részvevői.

Még több élmény