Látványvacsora a Palotaházban

Csoportjaink kedvelt programja a Palotaházban elkölthető látványvacsora, melynek során az érdeklődők nem csupán jól lakhatnak, de megismerkedhetnek a környék és a középkor legkedveltebb ételkülönlegességeivel is.

A Palotaház, mely attrakciós házként is üzemel, illetve a Mesterségek Udvarának helyét biztosítja, 30 fős létszámtól látványvacsorára invitálja csoportos vendégeinket. A látványkonyha választékából egyénileg összeállítható ételsor gasztro-érdekességei mellett szép nagy sült malacokat és sült pulykákat is felszolgálunk, akárha Mátyás udvarában lennénk.

 

Hasznos információk:

30 főtől
A program előzetes bejelentkezéshez kötött.
Rendezvényeket követő ebédre, vacsorára is ajánljuk.

Ajánlatkérés

Név (Kérjük kitölteni):
Cégnév:
Telefonszám:
Email (Kérjük kitölteni):
Érkezés (Kérjük kitölteni):
Távozás (Kérjük kitölteni):
Létszám (Kérjük kitölteni):
Igényelt programok, rendezvény leírása (Kérjük kitölteni):
A hírlevélre való feliratkozás során megadott adatokat a Hotel Visegrád bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé. A megadott adatokat a Hotel Visegrád kizárólag a regisztráció során megadott mértékben, a következő célokra használja fel: tájékoztatás e-mailben a Hotel Visegrád akcióiról, híreiről. A Hotel Visegrád a feliratkozó személy kérésére bármikor felvilágosítást ad adatai kezeléséről, valamint kiegészíti, módosítja, törli az adatokat.
Adatvédelmi tájékoztató