A Hotel Visegrád nyári programajánlatai között kedvére válogathat! Az aktív kikapcsolódás híve?
Vagy inkább üldögélne egy lassan úszó hajón a naplementében? Esetleg akkor döntene, ha már itt van nálunk?

Visegrád maga a nyugalom. Igaz, hogy Budapesttől nincs messzebb egy 40 perces autóútnál, mégis olyan megérkezni hozzánk, mintha egy egészen más világ kapuját lépnénk át a legendás, téglaépítésű városkapunál.
Szállodánk programjaival azt a célt tűztük ki, hogy a nálunk vendégeskedők számára minél könnyebben hozzáférhető legyen mindaz, melyben mi magunk a hétköznapjainkat töltjük, s melynek hihetetlen értékei még így sem képesek a mindennapokba állandósulni. A Dunakanyar ezen szeglete ugyanis Közép-Európa egyik valódi paradicsoma.

Grillparti az erdőben

Visegrádhoz hatalmas, kiterjedt erdőség tartozik, mely a Pilis turisztikai tekintetben egyik kiemelt területe. Aki a gasztro-élményeket szívesen összekötné egy kis túrázással, az erdő nyugalmával, annak kifejezetten ajánljuk visegrádi erdei grillpartinkat. Családdal, vagy barátokkal az igazi!

Lovagi torna a Salamon-toronyban

Szállodánk legkülönlegesebb ajánlata (pedig van néhány..) vitathatatlanul a Szent György Lovagrend katonai hagyományőrző tagozatának köszönhetően heti több alkalommal is megtekinthető lovagi torna bemutató. A nagyjából negyven perces program keretrein belül az árnyékos, fedett lelátón üldögélve megismerkedhetünk a középkor rettegett fegyvereivel, a korszak lovagi öltözködési megoldásaival, megtekinthetünk egy látványos csatajelenetet, több nagyszerű párviadalt, illetve később mi magunk is kipróbálhatjuk például az íjászatot, vagy a csatacsillag hajítást.

Séta a Palotaházban

A nagy nyári melegben kifejezetten üdítően hat egy kellemes időutazás a visegrádi Királyi Palota vastag, hűs falai között, szakszerű tárlatvezetéssel, egy pohár finom borral a kézben. Képzeljük el együtt, milyen lehetett a királyok élete 700 évvel ezelőtt!
Később egy lélegzetelállító középkori lakoma után akár indulhatunk is a hajóra, hogy még időben elkapjuk a legendás dunai naplementét…

A legszebb az egészben, hogy mindezt akár hétköznap is átélheti velünk a királyok városában!


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva:

hu_reviewus_green