Tarts velünk ismét május harmadik hétvégéjén és élvezd a Hotel Visegrád immáron hagyományos pünkösdi wellness programját a Dunakanyar legnagyobb programkínálatával büszkélkedő szállodájában!

A május 17-20. között foglalható csomag igazi különlegesség a maga műfajában, hiszen amellett, hogy már 31.000 / fő / éj-től foglalható, rendkívüli lehetőségeket kínál mindazoknak, akik szeretik a wellness mellett az aktív programokat, a gasztronómiát és a kulturális kitekintőket is.

A félpanziós ellátás része, hogy egy alkalommal megtapasztalhatjátok a Renaissance Étterem híres királyi lakomájának gasztro-élményét is, de a Mesterségek Udvarába, Mátyás király palotájába és egy páratlan lovagi torna bemutatóra is ellátogathattok velünk, ha kedvetek tartja. Persze a wellness van a központban, ezt jól tudjuk, így végig minden nap lehetőséget biztosítunk frissen felújított wellness részlegünk teljes körű használatára 07:30 és 24:00 között (bizony, ez az időintervallum nem elírás, valóban Tiétek wellness részlegünk hajnaltól egészen éjfélig).

FOGLALJ még ma! Várunk nagy-nagy szeretettel Visegrádon!

Pünkösdi ünnepi hétvége