Bár az utóbbi napok jelentős felmelegedése miatt néhány napra muszáj volt leállítani a sípályát, de már alig várjuk, hogy ismét teljes gőzzel üzemeljen az ország egyik téli nagy kedvence…


Tavaly ilyenkor készült riportunkban – melyet ide kattintva olvashat el – Gutbrod Rezső, a visegrádi Nagyvillám Sípálya vezetője sok izgalmasat mesélt a legendás helyről, mely idestova 21 éve magasodik Visegrád fölé, a téli sportok hazai szerelmeseinek legnagyobb örömére.

Nekünk itt van egy karnyújtásnyira, ez tény. Bizony ki is használjuk a lehetőséget. Ugyanakkor Budapesttől is csupán 40 perc autóútra fekszik, így aztán a fővárosi síelők és snowboardosok, szánkózni vágyók számára is abszolút elérhető közelségben fekszik. Ideális időben bizony szép számmal élvezik is az általa nyújtott lehetőséget a sportrajongók.

A műanyag pályás síoktatás zavartalanul üzemel az enyhe idő ellenére is

Felmelegedett ugyan az idő, de a tanulók számára ez egy pillanatra sem jelenthet gondot, hiszen a műanyag pályán most is folyamatosan zajlik az oktatás. Akik tehát tanulnának, gyakorolnának még egy kicsit, bátran jelentkezzenek ide kattintva.

Sí, snowboard, snow tubing, szánkó – minden, ami havas sport!

A Nagyvillám Sípálya nagy előnye, hogy megfelelő hidegben 100%-ban hóágyúzható, így természetes hóra sincs szükség ahhoz, hogy kedvenc téli sporttevékenységünknek hódoljunk az ország talán legszebb panorámájával a háttérben.
Természetesen eszközkölcsönzésre is van lehetőség, így induláskor nagyon felpakolni sem szükséges.

Figyelje folyamatosan Facebook oldalunkat! Amint ismét megnyit a visegrádi sípálya, azonnal tájékoztatjuk kedves vendégeinket és az érdeklődő sportközönséget!


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva:

hu_reviewus_green