A Ti életeteknek is elhagyhatatlan része lett az évek során az őszi wellness-kikapcsolódás?
Ha igen, akkor azt is tudjátok, hogy Visegrádot választani ebben az időszakban főnyeremény. Egyfelől a táj gyönyörűsége, másrészt programjaink sokszínűsége is a Dunakanyar, a Pilis felé tájolja a leglelkesebb ősz-szerelmeseket.

Őszi gyalogtúrák a Pilisben

Szakavatott túravezetőink segítségével felfedezhetitek az általatok választott nehézségi szintek alapján a környék leghíresebb természeti értékeit a Pap-réttől a Spartacus-ösvényen át egészen Dobogókőig.

Pilisi kerékpártúrák

Két kerékre pattanva is számos gyönyörű pontra eltekerhetünk, ha szeretnétek, akkor vezetővel, vagy akár csoportban is. A Hotel Visegrád nem csupán a legjobb útvonalak tippjeit, de igény esetén a hegyi kerékpárokat is biztosítja.

Palotalátogatás

Mátyás egykori palotájának jelentős része nyitott, hatalmas terek állnak a látogatók rendelkezésére ahhoz, hogy el tudják képzelni, milyen lehetett 600 évvel ezelőtt Hunyadi Mátyás reneszánsz loggiákkal tűzdelt, európai hírű rezidenciája. Élménysétáink során egy pohár finom borral a kézben sétálhatjuk végig szakvezetés kíséretében a Magyar Nemzeti Múzeum Mátyás Király Múzeumának legizgalmasabb szakaszait.


Foglalj most, hogy szállóvendégünkként válogathass fenti programjaink között!