Évzáró Céges Parti

Töltse kollégáival az év utolsó „munkanapját” Visegrádon!

Pihennének végre egy nagyot? Koccintás a fa alatt, aztán mehet is a wellness? Vagy volna még miről beszélni délután a Hotel Visegrád tárgyalójában? Válasszák komplex szolgáltatásunkat: érezzék jól magukat a Dunakanyar szívében, akár rossz időben is (programjaink nagyrészt beltéren zajlanak)!

Választható programok:

Sirály Étterem, tánc, előadó, bulizás
Egy kis évzáró tombolás a Sirály Étteremben

Válogassanak kedvük szerint programjaink között!

Az ajánlatkérésben tüntessék fel, hogy milyen programokon kívánnak részt venni. Ha kérdésük van, esetleg bővebb tájékoztatást szeretnének egyes programjainkról, szolgáltatásainkról, keressenek minket bizalommal elérhetőségeinken!

Ajánlatkérés


Név (Kérjük kitölteni): Cégnév: Telefonszám: Email (Kérjük kitölteni): Érkezés (Kérjük kitölteni): Távozás (Kérjük kitölteni): Létszám (Kérjük kitölteni): Igényelt programok, rendezvény leírása (Kérjük kitölteni): A hírlevélre való feliratkozás során megadott adatokat a Hotel Visegrád bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé. A megadott adatokat a Hotel Visegrád kizárólag a regisztráció során megadott mértékben, a következő célokra használja fel: tájékoztatás e-mailben a Hotel Visegrád akcióiról, híreiről. A Hotel Visegrád a feliratkozó személy kérésére bármikor felvilágosítást ad adatai kezeléséről, valamint kiegészíti, módosítja, törli az adatokat. Adatvédelmi tájékoztató