Nagy örömmel jelentjük, hogy immáron a Hotel Visegrád vendégei is megkóstolhatják városunk saját sörét, a Visegrádi Sört, egészen pontosan a jelenlegi kínálatból két típust: a Feszt-et, és a Búzát. 

Úgy gondoltuk, hogy bevezetésképpen két népszerű típust veszünk fel kínálatunkba, melyek közül az egyik a tavaly októberi visegrádi sörfesztiválon óriási sikerrel debütált. Ez a Feszt. Abonyi Balázs, a Visegrádi Sör megálmodója szerint ez egy igazán szerethető, nem tolakodó, bármilyen alkalomhoz jól illeszkedő lager. A Búza, ahogyan neve is mutatja, természetesen egy búzasör, a kínálat szintén kiemelten népszerű darabja, mely nem csupán a búzasörökkel ismerkedni vágyók számára lehet izgalmas ismerkedő sör, de szeretni fogják a búzasörök iránt már elkötelezett rajongók is.

Visegrádnak 2020 óta van hivatalosan is saját söre Abonyi Balázs helyi sörfőzőnek köszönhetően, akinek az volt a célja, hogy minden sörkedvelő számára tudjon nyújtani valami izgalmasat a lagertől a búzán át egészen az IPA-ig, s hogy Visegrád egy újabb kinccsel lehessen gazdagabb. Az eredmény önmagáért beszél.

Kóstold meg Te is! 

 

Fotó forrása:
https://brouwland.com/