Bár még nagyban tombol a nyár, azért érdemes gondolni rá, hogy egyszerre majd, amikor a legkevésbé sem akarjuk elhinni, beköszönt az ősz sárga leveleivel és hűvös estéivel. Az évszak, melyet csak az nem szeret, aki nem járt még szeptemberben-októberben Visegrádon…

Nyilvánvalóan mindenkinek megvan a kedvenc évszaka, és legtöbbünk arra a kérdésre, hogy melyik az, a nyárra felel. Nyáron vagyunk szabadságon, nyáron lehet élvezni a vízpartot, a hideg fröccsöket, a habzó söröket az árnyékban, a finom limonádékat egy könnyű ebéd után a diófa alatt. Az ősz egy kicsit más.
Ősszel az ember lehiggad. nyugodt, elmélázó pillanatokat keres. Kibontjuk az első – már nem rozé – borokat. Az igazán mélyre vágyók polcairól le-lekerülnek Petőfi, Vörösmarty, József Attila verseskötetei, s ha bevalljuk, ha nem, ilyenkor egy kicsit örülünk neki, hogy elmúlunk majd egyszer a világgal, hiszen részei vagyunk, s ősszel ezért valahogy nem tudunk haragudni a Teremtőre.

Szívesen időzünk ilyenkor vidéken és különösen megérinti az embert a történelem. Egy látványos lovagi torna bemutató, vagy épp egy séta a hegyen egészen más megvilágításba kerül a Duna állandó ölelésében, amikor a fények sokkal mélyebbek, sokkal bölcsebbek, mint nyáron. Imádjuk a nyarat. Az őszt viszont csodáljuk.

Magára ismert a fenti gondolatok tükrében? Ne feledje rendszeresen követni a Facebookon ismertetett akcióinkat, hiszen ősszel is számos kedvezménnyel igyekszünk vendégeink kedvében járni. Azért is érdemes szemfülesnek lenni, mert akciós ajánlataink sok esetben véges számú foglalással működnek, így a leggyorsabbak járnak a legjobban!


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva:

hu_reviewus_green