A nyárral az az egyetlen baj, hogy már a legelején ott motoszkál bennünk az érzés: milyen hamar véget ér majd… A Hotel Visegrád őszi wellness ajánlatait böngészve akár már most megnyugtathatod magad: az ősz is csak egy új nyár, ha elég határozott vagy a jól megérdemelt pihenést illetően!


Nálunk Visegrádon ősszel indul csak be igazán a programszezon, hiszen számos olyan programelem, amelyek a nagy nyári melegben kevéssé népszerűek, a szeptember második hetétől szép lassan átveszik a Dunakanyarban a stafétát. Az „indian summer”, ahogyan angol nyelvben ismeretes, tehát az imádott szép magyar”vénasszonyok nyara” olyan programlehetőségek tárházát kínálja, mint az erdei kerékpártúrák, a hosszabb-rövidebb erdei gyalogtúrák, a kellemes csónaktúrák, a dunakanyari hajóutazások, vagy épp a golfozás egy lélgzetelállító visegrádi dimbes-dombos kincsesládikában. Arról nem is beszélve, hogy a Salamon-toronyban is egyre több lovagi torna bemutató kerül megrendezésre, ahogyan haladunk szeptemberből az októberbe.

Kifejezetten az őszi időszakra összeállított wellness csomagajánlatunkat, az ŐSZI WELLNES FELFRISSÜLÉS CSOMAGOT most 33.500 Ft helyett csupán 30.820. Ft/2fő !/éj ártól kínáljuk, ami minden viszonylatban az egyik legjobb wellness ajánlat a régióban.

Foglalj most és biztosítsd be magadnak az ősz első nagy wellness pihenését Visegrádon!