Nézzük, mit is kínálunk Téli Wellness Felmelegedés csomagunkon belül mindazoknak, akik ellátogatnak hozzánk a hűvös évszakban!


Az egészen március 15-ig foglalható, akciós csomagajánlat célja, hogy tökéletes wellness és gasztro-élményeket kínáljon a hideget jó esetben csak távolról szemlélődni kívánó szállóvendégek számára, akik nagy valószínűséggel egyetértenek abban, hogy amint és amennyire csak lehet, el kell rejtőzni a tél elől.

A szoba (mely vagy a Fellegvárra néz, vagy pedig a Dunára, illetve erkély is tartozik hozzá) rejtekéből ez nem is olyan nehéz feladat. A korlátlan, mindenre kiterjedő wellness használat mellett lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a finom falatokra vágyó tél elől menekülők kétfajta gasztronómiai iskolával is megismerkedhessenek. Miről is van szó?

A csomag tartalmaz egy a Hotel Visegrád éttermében eltölthető, büféasztalos, vagy a’la carte formát öltő vacsorát, illetve egy különleges időutazással egybekötött kulináris utazást is a reneszánsz fogások világába. Ez utóbbi helyszíne a legendás Renaissance Étterem (ahol egyébként a vacsora részét képezi a korlátlan vörös- és fehérbor, valamint alkoholmentes italfogyasztás.

Ha megfelelő idősávban érkeznek, vendégeink egy izgalmas lovagi torna bemutatóra is (opcionális időpontokról szívesen nyújtunk tájékoztatást emailben, a Facebookon, illetve telefonon), a Királyi palotába azonban mindenképpen elkísérjük vendégeinket (ha kedvük tartja), ahol megismerkedhetnek I. Károly, Luxemburgi Zsigmond és Mátyás király korszakával.

Izgalmasan hangzik? Fogalja le most téli visegrádi wellness pihenésének dátumait!