Itt az idő, hogy kiválaszd a tökéletes időpontot tavaszi wellness pihenésedre. A legtökéletesebb helyszín pedig idén is nagy szeretettel vár! Mert ha wellness, akkor Dunakanyar. Ha pedig Dunakanyar, akkor Hotel Visegrád.

A már jól ismert családias hangulat természetesen most is adott, s programjaink kínálata a jó idő beköszöntével egyre szélesebb palettát kínál az outdoor elfogaltságokra is, aki pedig eddig nem merült volna el mélyebben a visegrádi gasztronómia rejtelmeiben, különösen ajánljuk TAVASZI FELFRISSÜLÉS csomagunkat, melynek első foglalható napja március 15. 

Nemrégiben megújult szállodaszárnyunk, valamint az új szárny egyaránt kínál Fellegvárra, valamint Dunára néző erkélyes szobákat, vendégeink pedig a csomag részeként korlátlanul használhatják wellness részlegünket, amiképpen időponttól függően szeretettel invitáljuk Őket egy lovagi torna bemutatóra is, vagy egy, a híres Királyi Palotában tett vezetett látogatásra.
Az imént említett gasztronómiai felfedezőutat pedig érdemes szállodánk saját Éttermében, a Sirály Étteremben kezdeni, folytatni pedig hol máshol is volna a legideálisabb, mint a legendás Renaissance Étteremben, ahová csomagunk keretein belül nálunk pihenő vendégeink szolgáltatásunk részeként meghívót kapnak egy hamisítatlan királyi lakomára. Bizony nem érdemes kihagyni…

Tudod már, mikor jönnétek? Megvan a tökéletes időpont?
Akkor foglalj máris!

tavaszi-felfrissules