Ha még nincs tervetek a téli ünnepekre, nekünk van egy ötletünk…

A ráérősebbek még minden bizonnyal legyintenek egyet a Karácsony és a Szilveszter hallatán, azonban akik tudják, hogy a fontos döntéseket nem érdemes halogatni, már javában keresik a jobbnál-jobb szállásajánlatokat a hosszú téli ünnepekre, ahol egy kicsit kikapcsolódhatnak, ahol méltó hangulatban búcsúztathatják az óévet. Éppen az utóbbiak kedvéért indítottuk új csomagajánlatunkat, melynek keretein belül felejthetetlen szilveszteri programokkal készülünk.


Szilveszter a Hotel Visegrádban.


Az ajánlatunk egyik kulcspontja, hogy a vendégeinket egyik panorámás szobánkban szállásoljuk el, melynek jelentőségét nem érdemes alábecsülni, hiszen a kilátás valóban pazar, ráadásul az utóbbi évek tapasztalatai alapján az óév utolsó napjaiban a hó sem ritkán látott vendég. Márpedig a hóval borított Dunakanyar látványa elsőrangú ajándék a léleknek. Emellé társulnak wellness szolgáltatásaink is, melyek korlátlanul állnak mindazok rendelkezésére, akik testüket is kényeztetni szeretnék.

A karácsonyi ebédek armadája nyilván sokakban maradandó (de legalábbis napokra meghatározó) emlékeket hagy majd, azonban jól ismerjük azt az érzést, amikor pár nappal a bőségtálak után újfent megkívánjuk a finomabbnál finomabb falatokat. Hát igen, ilyen az ember. „Egyedüli példány”…
Szállodánk szilveszteresti büfévacsoráján kívül lehetőséget biztosítunk egy valódi reneszánsz vacsora elköltésére is a tradicionális Renaissance Étteremben. A királyi lakoma mellé korlátlan fehér- és vörösbor, valamint alkoholmentes italfogyasztás is társul.

Nos, még mindig úgy érzed, hogy messze még a Szilveszter és ráérsz még a döntéssel?