Hazánk egyik leggazdagabb csapatépítő élménycsomagja, Budapesstől mindössze 40 perc autóútra…


Évről évre érkeznek hozzánk az esztendők ezen szakaszában, tehát szeptember-október havában azok a céges csapatépítő programokat kereső társaságok, melyek hallottak már arról, milyen módon zajlik egy igazán ütős és cseppet sem közhelyes csapatépítő Visegrádon.

Az alábbiakban a 3 legnépszerűbb programot mutatjuk be Nektek is, röviden. Aki volt már nálunk csapatépítőn, biztosan nem felejti el, aki pedig még csak a legendák szintjén hallott valahonnan mindarról, amit Visegrád a csapatépítők terén nyújtani képes, jó ha most készíti a ctrl-c, ctrl-v kombinációkat a cikk linkjének minél hatékonyabb megosztása érdekében. Nem, nem lesz szó élmény-látvány disznóvágásról…

Pálinkás Mulatság Visegrádon

Aki járt már Gáboréknál a visegrádi Zugfőzde Pálinkamúzeumban, jól tudja, hogy itt nem csak beszélnek a pálinkáról, de jó szívvel nyújtanak kóstolót is az ország legkiválóbb párlataiból. Megismerkedhettek a pálinkafőzés csínját-bínját jelentő eljárásokkal, trükkökkel, és persze azokkal az időkkel is (nem mintha oly’ régen lettek volna), amikor még illegális volt a pálinkafőzés szinte minden (persze ez így túlzás) válfaja. Tökéletes kezdő program!

Középkori Csapatépítés a Szent György Lovagrend lovagjaival

Az országban egyedülálló csapatépítő játékban csapatainknak egymással kell megküzdeniük olyan számok minél tökéletesebb végrehajtása során, mint a csatacsillag hajítás, a célvágás, vagy épp az íjászat. Mindezt tökéletesen autentikus környezetben (tavasztól késő őszig a Salamon-toronyban, télen pedig a Palotaházban). A hangulatról felszolgáló kollégáink folyamatosan gondoskodnak kifogyhatatlan boroskancsóikkal, bár ezt a játékot egy csepp alkohol nélkül is élvezni fogjátok, ez garantált.

Királyi Lakoma a Renaissance Étteremben

Persze minden csapat úgy alakítja a napját, ahogyan kényelmesnek érzi, mi mégis azt gondoljuk, hogy a legtökéletesebb zárás egy rendhagyó királyi lakoma, folytatva az időutazást, igazán elmerülve mindabban, amit a középkor gasztronómiája jelent. A Renaissance Étterem miliője, a kiválóbbnál kiválóbb fogások, a prémium borok, s így egyben mindaz, amit elképzelünk, ha meghalljuk a szót: középkori lakoma; – önmagukért beszélnek.

Ha kíváncsi vagy, mi mindenre van még lehetőségetek Visegrádon, kattints ide. Hiszen a fenti három programpont csupán a jéghegy csúcsát jelenti…

Itt pedig egyedi csapatépítő ajánlatainkat kérheted.