Szállodabővítés

Szállodabővítés

Kedves Vendégeink!

Örömmel szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Hotel Visegrádban 2021-ben őszétől bővítési munkálatok kezdődtek, melynek eredményeként a szálloda egyik épületszárnya jelentősen bővül.
A projekt során a hotel befogadóképessége 73-ról 95 szobára növekszik. Továbbá kialakításra kerül egy új, minden igényt kielégítő, a legmodernebb technikával felszerelt Konferencia Központ.

A wellness központunk területét is fejlesztjük, ami új élményelemek kialakítására ad lehetőséget. Legfőképpen a gyermekekre gondoltunk ennél a projektünknél, ennek megfelelően egy kis „gyerek wellness-paradicsomot” (pancsolókat, csúszdákat) terveztünk ebbe a részlegbe.

A felújítási munkálatok sajnos a jelenlegi szakaszban esetenként minimális zajjal járnak. Közvetlenül ez 6 szobát érint, aminek foglalásakor felhívjuk erre a figyelmet.

A kertünkben lévő kültéri pihenő, medence rész, gyermekjátszó zavartalanul üzemel, miután az építkezés teljesen elzártan történik. Vendégeinknek az idei nyáron délutánonként apró harapnivalóval, szombatonként Lángos party-val kedveskedünk!

Az aktív pihenést elősegítendő kerékpárjaink és teniszpályáink térítésmentesen állnak a vendégeink rendelkezésére.

A jelenlegi ütemezés szerint várhatóan 2023 júniusára készülünk el az új szárnnyal.

Addig is köszönjük minden kedves régi és új vendégünk megértését és a türelmét!