Az Arany Sörpecsét Csehország – s nem túlzás azt állítani, hogy a világ – legfontosabb sörversenye. Idén a Szent András Sörfőzde vihette el az egyik kiemelt kategórián belül a bronzérmet meggyes sörével, olyan világhírű sörgyárakkal mérettetve meg magát, mint a Staropramen, a Carlsberg, vagy a Heineken.

dij-01

Valahogy megéreztük még év elején, hogy valami egészen különleges elemmel bővítjük itallapunkat, amikor felvettük a repertoárba a Szent András Sörfőzde Meggyes Sörét. És valóban…

Oly annyira rátapintattunk valami nagyon lényegesre, hogy immáron a ceske budejovice-i verseny bronzérmesének kiváló nedűjét kínálhatjuk vendégeink számára, erre pedig, minden okkal, nagyon büszkék vagyunk.

A főzde bécsi ászok söre, az Óarany is döntőbe került, méghozzá a verseny legfontosabbnak tartott kategóriájában.

A Jászapáti Guri Sörfőzde meggyes söre szintén döntős lett, így két magyar főzde is hihetetlen eredményként könyvelhette el a 2017-es Arany Sörpecsét versenyt.

Ebben az évben 20 ország 200 sörfőzdéje mérte össze 1000-nél is több sörrel, hogy ki mit tud Ceske Budejovicében, ennek fényében pedig abszolút semmi túlzás nincs abban, hogy a Szent András Sörfőzde sikere szenzációs.

Ezúton is meleg szívvel szeretnénk gratulálni az elért eredményekhez, s azzal kapcsolatban is örömünket szeretnénk kifejezni, hogy ma már nem titok és szintén nem túlzás: a magyar kézműves és alacsony sorozatszámmal készülő sörök a világ top termékei között foglalnak helyet. Minden okunk megvan tehát a büszkeségre.

Ha még nem kóstolta a Szent András Sörfőzde díjnyertes Meggyes Sörét, itt az ideje, hogy megízlelje a világ egyik legjobb meggyesét. Például nálunk Visegrádon…


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva:

hu_reviewus_green

Képek forrása: www.szentandrassorfozde.hu