Ha ősz, akkor természet. Ha természet, akkor irány Visegrád!

Biztosan sokan nem örülnek az évszakváltásnak, köztük különösen a diákok nem, akiknek e héttől újra be kellett ülniük az iskolapadba. Azonban a szülők , ha nem is a nyílt színen, de kissé megkönnyebbülve nyugtázzák, hogy a napi rutin ismét visszaállni látszik. Mielőtt azonban belesüppednénk és egy-kettőre bele is fáradnánk a szürke hétköznapokba, ahol majd egyre sötétebbek és hidegebbek a reggelek, érdemes feltöltődni egy kellemes hétvégével a Dunakanyarban.

Töltsünk el némi időt a szabadban is!

Az ősz csodálatos az olykor szomorkás, olykor meséket felidéző bájával, amely minden részecskéjével megtölti az illatokat, a színeket, és a fényeket. Ebben a csodálatos környezetben, ahol a Duna hol lustán, hol sebesen kanyarog a Börzsöny és a Visegrádi-hegység között, már akár néhány óra is képes lenyugtatni a kavargó gondolatokat és kitisztítani a befásult elmét.

Programok

A nyár végére érve sem szűnnek meg a programok Visegrádon, hiszen egyrészt most hétvégén kerülnek megrendezésre a Quadriburgium Játékok, mely az ókori Rómát eleveníti meg. De mind a Királyi Palota, mind pedig a Salamon-torony nyitva áll a látogatók előtt, különösen, ha a nemzetközi hírnevű visegrádi  lovagi tornák zajlanak éppen.

Egészségmegőrzés ősszel is

Az átmeneti évszakkal sajnos sokféle megbetegedés is jár. Hogy elejét vehessük a vészesen közelgő influenzaszezonnal járó kellemetlenségeknek, érdemes némi figyelmet fordítani a testünkre is.
A wellness részlegen az élményfürdők mellett infra-, bio- és finnszaunák is találhatóak, melyeknek mindegyike alkalmas egy kiadós méregtelenítésre, míg a masszázs részlegünkön gyakorlatilag úgy érezhetjük, hogy a megkopott izmaikat újakra cseréltük.

Kényeztetés mindenek felett

Természetesen az egészséges életmód nem feltétlenül jár szigorú lemondásokkal. Mi legalábbis annak a hívei vagyunk, hogy az egészséges és finom falatoknak egyazon tányéron van a helyük. Erre mind a büféasztalos, mind pedig az a’la carte rendszerben különös figyelmet fordítunk, így Önök nyugodt szívvel élvezhetik a szezonális különlegességeket is tartogató fogásokat.

Kattintson ide és foglalja le a tökéletes őszi dátumot most!