A válasz nagyon egyszerű: mert a Hotel Visegrád az a hely, amellyel kapcsolatban biztos lehetsz, hogy tökéletesen választottál a kora nyárra. 


Törzsvendégeink jól tudják, hogy nálunk a családias hangulat egyet jelent a prémium kiszolgálással, a szolgáltatások magas színvonalával, ugyanakkor mindezek mellett rendkívül kedvező árainkkal. Programszervezés terén pedig egyedülálló, amit a Hotel Visegrád nyújt. De nézzük inkább a konkrétumokat!

 

  • „Családbarát Hely” minősítéssel rendelkező szállodánkban mindent megtalálni, ami egy igazán tartalmas családi pihenéshez szükséges a gyerekmedencéktől egészen a Salamon-toronyban megtekinthető izgalmas középkori lovagi torna bemutatókig.- – – –
  • Beltéri wellness részlegünk a finn-, bio és infraszaunával, valamint gőzkabinnal vár Benneteket.- – – –
  • Bemutatjuk Nektek Mátyás király egykori világhírű palotáját, s nagy örömmel segítjük hozzá vendégeinket, hogy valóban elmerülhessenek kedvükre a 600 évvel ezelőtti dicső Magyarország miliőjében.- – – –
  • Ez utóbbihoz kapcsolódva pedig nem utolsó sorban egy valódi királyi lakomára is megvendégelünk Titeket a méltán híres Reneszánsz Étteremben.

 

Foglalok