Talán sosem vártuk még ennyire a május végét Visegrádon, mint idén. El sem hisszük, hogy már csak egy hét van hátra…

Pedig így van. Május 29-én számunkra is véget ér ez a sok hetes várakozás ás újra átadhatjuk Nektek kedvenc szobáitok kulcsait. És bizony lesz mit kipihenni, ebben egy szemernyi kétségünk sincs…

Szállodánk történetében átéltünk már nehéz időket, megtapasztaltunk már olyan súlyos helyzeteket, amelyekből voltak pillanatok, amikor azt hittük, nem lesz kiút. Az elmúlt két évtized legnagyobb árvizei során, amikor emberek ezreivel dolgoztunk éjt nappallá téve a Dunakanyar gátjain, hogy megóvjuk mindazt, amit generációkon át építettünk, olyan tapasztalatot szereztünk emberségből és összefogásból, kitartásból és küzdeni akarásból, amit sohasem lehet elfelejteni.
Ez a mostani azonban egészen más volt. Március óta nem láttuk, ami ellen küzdöttünk, itt nem volt egyértelmű semmi sem. Tanácstalanságunkat kellett ötvözni ezúttal a kitartással, ez a kombináció pedig mindeddig nem volt kipróbálva. Követtük a hatóságok előírásait, igyekeztünk minden tekintetben a maximumot nyújtani biztonság és felkészülés terén, sőt, még némi felújításra és fejlesztésre is sikerült sort kerítenünk.

Így most a lehető legbiztonságosabb szállodai környezettel és alaposan átgondolt megoldásokkal nyithatjuk meg május 29-én, azaz jövő pénteken a hotel kapuit. És mivel éttermünk a szabályozásban foglalt létszám kétszeresét is képes befogadni, ezért az étteremben töltött időkre sem kell kellemetlenségektől tartanotok. Kertünk pedig rendkívül nagy, mely magába foglalja a kültéri medencét is, így egész biztos, hogy idei első nagy pihenéseteket zavartalanul tölthetitek nálunk.

Foglalj most, amíg vannak még szabad szobáink!