Kóstoljon végre tavaszba a Dunakanyar egyik legszebb pontján, Visegrádon!

 

A tavaszi időszak hazánkban is a felszabadultság, a jó idő eljövetelének szívesen és sokszor ünnepelt periódusa. A farsangi mulatságoktól a húsvéti locsolkodással járó vigasságokon át a májusfa-állításig rengeteg alkalom adódik arra, hogy a hosszú tél után a természet újjászületésével egyszerre mi magunk is újra élni kezdjünk!

 

A magyarok ünnepeinek, mulatságainak pedig kihagyhatatlan szereplője kiváló boraink mellett másik nemzeti italunk, a pálinka is. Legyen szó szilva-, körte-, kajszi- vagy meggypálinkáról, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük, minden pálinkakedvelőnek megvan a maga személyes kedvence.

Van, aki a gyümölcsös, lágy variációkat szereti, míg mások a komoly, letisztult törköly mellett teszik le voksukat – ahány ember, annyi szokás, annyi ízlés.


Mi a Hotel Visegrádnál a tavaszi mulatságok és a pálinkakóstolás szép hagyományai előtt adózva most egy olyan csomagot állítottunk össze, amelyben a frissítő pihenés és a gasztronómia ismét tökéletes harmóniába kerülnek.


Látogasson el hozzánk a február 10. és március 9. közötti időszakban, és a Hotel Visegrád kínálata mellett (Fellegvárra néző erkélyes szoba, wellness szaunával és panorámás pezsgőfürdővel, királyi lakoma a Renaissance Étteremben) vendégünk egy 4 tételes kóstolóra a Zugfőzde Pálinka Múzeumban, ahol az ínyenc párlatok mellett a pálinkakészítés módszereivel és zugfőzés izgalmas történetével is megismerkedhet.


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva: