Szállodánk egyik legkülönlegesebb programjának helyszíne az enyhe hónapokban a legendás Salamon-torony, házigazdája pedig nem más, mint a Szent György Lovagrend Katonai Hagyományőrző Tagozata.

Sokakat a Hotel Visegrád visszajáró vendégei közül wellness és gasztro, valamint izgalmas outdoor programjaink mellett a Lovagi Torna is rendre visszacsábítja Visegrádra. A néhány nap múlva, július 9-10-11-én megszervezésre kerülő Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok a maga nemében Európa egyik legnagyobb rendezvénye, ám kevesen tudják, hogy szállóvendégeink számára kínált Lovagi Torna programjainkon is a Palotajátékok mozgatórugója, a Szent György Lovagrend tagjai kalauzolják a nagyérdeműt a középkor világába.

Számos csomagajánlatunknak része ez a program, melynek már emblematikus helyszíne, a Salamon-torony is lélegzetelállító, amikor pedig összecsattannak a szablyák, megfeszül az ideg az íjakon, csatarendbe állnak a lovagok, valódi időutazás veszi kezdetét. Dobok, harsonák ütemére és dallamára repülünk vissza 700 évet az időben, s máris ott vagyunk I. Károly király udvarában, aki alapítója volt 1326-ban annak a világi lovangrendnek, melynek tagjaival Te magad is bármikor találkozhatsz, ha részt veszel programjaink valamelyikén.

⇒Nyári Wellness Napok Visegrádon⇐

⇒Augusztus 20-i Ünnepi Hétvége⇐

⇒Őszi Kikapcsolódás Visegrádon⇐