Azon kedves vendégeinknek, akik a hosszú telelés után már tényleg nem szeretnének májusig várni a napsugarakra, remek lehetőséget kínál a pihenésre Tavaszköszöntő Akciónk.

Sokan mondják, hogy idén jó évnek nézünk elébe, ha más nem, akkor azért, mert a 2018-as naptárban igen szerencsésen alakultak a munkaszüneti napjaink: május 1. és október 23. keddre, március 15. és november 1. pedig csütörtökre esik, ami azt jelenti, hogy idén bőségesen megáldottak bennünket a 4 napos hétvégékkel.

A legközelebbi hosszú lazításra már jövő héten sor kerül, ezért mi sem voltunk restek, és összeállítottunk egy exkluzív Tavaszköszöntő Ünnepi csomagot!

Mert mivel is lehetne jobban eltölteni a tavasz első valódi hétvégéjét, mint kiszabadulni a hétköznapi környezetünkből, és hátrahagyni munkát, kollégákat, főnököket, a megszokott arcokat, és elvonulni a mesés Dunakanyarba, ahol négycsillagos szállodánk teljes körű szolgáltatást nyújtó wellness-részlege, valamint az ébredező tavasz zöldjébe burkolózó Pilis mesés látványa garantálja a tökéletes kikapcsolódást és a teljes feltöltődést.

A nemzeti ünnep miatt is, ilyenkor mindenhol nagyobb a zsongás, a forgalom.
Mennyire más kép jelenik meg előttünk, ha a bizsergető pezsgőfürdőre, a kiadós reneszánsz lakomákra, a hosszú szaunázásokra, vagy éppen a frissítő tavaszi túrákra gondolunk! Jó eljátszani a gondolattal, hogy akár több napra is elbújhatunk egy kicsit, anélkül, hogy bárhová is különösebben sietnünk kellene.
Hiszen csak így tudunk igazán feltöltődni.
A nagy tavaszi – „az igazi” évkezdéshez rengeteg energia kell, melyhez mindannyian csak a minőségi pihenés segítségével juthatunk hozzá.

Ne feledje! Már csak néhány helyünk maradt a hétvégére!
Siessen, foglaljon most!


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva: