Igaz, hogy a hó nem esik, és a városban még csak olyan igazán nagy hideg sincs, Visegrád azonban még így is kínál két nagyszerű téli kikapcsolódási lehetőséget az aktív sportokat kedvelők számára.

Jégkorcsolya pálya a Lepence-völgy lábánál

Csupán néhány hete nyitott meg a nagyközönség előtt a település már most hatalmas népszerűségnek örvendő jégpályája, amely egy ideális méretű (15 x 30 méteres), folyamatosan hűtött pályán biztosít lehetőséget a korcsolyázásra. Kicsik számára pingvint is biztosítanak a pálya kezelői, illetve 26-tól 48-as méretig korcsolyákat is bérelhetünk igény szerint. A terület az esti órákban teljes körű kivilágításra kerül.
Ha előre jelzitek, akár jégkorongmeccseket is kiválóan játszhattok.

 

Teljes árú belépő: 1500 Ft.
Gyermek  belépő: 1000 Ft.
Elérhetőség: 0036305344107

A híres visegrádi Nagyvillám Sípálya

December végén nyitott, és azóta a hóágyúinak köszönhetően minden nap üzemel a sokak számára valódi legendává nőtt, egyébként kellemes családias kis visegrádi sípálya. Hatalmas előnye, hogy este 9 óráig nyitva tart, így akár munka után bepattanva az autóba, 40 perc alatt gond nélkül elérhető távolságban van.

Lehetőség van tanulásra, veszélytelen gyakorlásra, önfeledt sportolásra egyaránt. Azoknak is csak ajánlani tudjuk, akik egy nagyobb, külföldi síelés előtt szeretnének bemelegíteni egy kicsit, hogy ne a síparadicsom legtetején kerüljön a lábra először léc az idényben.

A visegrádi sípálya jegyárairól ide kattintva tudhatsz meg többet.