Tudta, hogy nálunk kerékpárt is kölcsönözhet? És azt, hogy a visegrádi régió az ország egyik legnépszerűbb biciklis paradicsoma? Irány a természet!

kerekpartura-01

Mi magunk is előszeretettel keressük fel szabadidőnkben a környező erdei utakat és persze a Visegráddal szemben, Nagymaroson keresztül húzódó gyönyörű, az autós forgalomtól elzárt kerékpáros utat is. Aki az emelkedőkkel és a kihívásokkal tarkított bringázás szerelmese (na azért nem kell félni, kellemes és egyáltalán nem fárasztó útvonalakban is bővelkedik a Pilis), máris indulhat a visegrádi erdőbe!
Akik pedig nem bánják, ha kompra kell szállni és szívesen bevállalják a mintegy 5 perces, egyébként csodás dunakanyari kilátással kecsegtető dunai átkelést (a komp közvetlenül a szálloda alatt található Duna-parti kikötőből indul óránként), elindulhatnak Zebegény felé, vagy Vác irányába.

A visegrádi erdőben olyan pontokat közelíthetünk meg két keréken, egy könnyed túra során, mint a Papp-rét, a Telgárthy-rét, vagy a Kaán-forrás. A merészebb bringások pedig eljuthatnak akár a Szentendre és Visegrád között félúton, a híres erdei völgyben található, legendás Pilisszentlászlóig is.

Ide kattintva áttekintheti az összes pilisi kerékpárútvonalat, ezen a linken pedig egy még átfogóbb turistatérképet talál.

Inkább saját, szeretett bicikliével indulna útnak? A Hotel Visegrád zárt tárolójában egész nyugodtan pihentetheti a kétkerekűt, amíg nálunk tartózkodik. De az útnovalak megtervezése kapcsán is számíthat ránk.

Mégiscsak szükség van egy új nyeregre? Esetleg valami probléma akadt a biciklivel (defekt, tengelymeghibásodás, küllőlazulás)? Müller Antal, visegrádi kerékpár specialista műhelyében nem csupán kedves fogadtatásra, de magas színvonalú kerékpár szerviz szolgáltatásra is számíthat!

Ugye, hogy semmi akadálya, hogy útnak induljon?


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva:

hu_reviewus_green