Magyaros Örömök-Pálinkás Visegrád elnevésű csomagunk célja, hogy szállóvendégeink számára kaput nyissunk a magyar gasztronómia csúcsai felé. Mindehhez keresve sem találhatnánk tökéletesebb partnerhelyszínt, mint az ország egyik legjobb, s a maga nemében talán egyetlen pálinkamúzeumát, mely nevezetesen éppen Visegrádon található, a Rév utcában, szállodánktól 5 perc sétaútra…

Máthé Gábor és csapata egy minden tekintetben egyedülálló, interaktív múzeumot és programhelyszínt álmodott meg annak idején, mellyel fő célkitűzésük az volt, hogy méltó körülmények között, megfelelő szakmai háttérel, s persze a legjobb nedűk segítségével bemutathassák a magyar pálinka történetét. A rendkívüli „tárlatvezetés” nem csupán azoknak szól, akik már szakértői a területnek, ugyanakkor azon vendégeink is hallanak majd érdekességeket, akik adott esetben maguk is foglallkoznak kisüsti pálinkafőzéssel. A Zugfőzde Pálinkamúzeum tehát lelkes, amatőr érdeklődők és adott esetben még szakmabeliek számára is izgalmas időtöltést ígér, már csak annak fényében is, hogy a múzeum tárlatvezetői és tulajdonosai első kézből tudnak beszámolni mindarról, ami az egyik legismertebb hungarikumhoz csak kapcsolódhat.

A gasztronómiai utazás azonban nem ér véget a Zugfőzde Pálinkamúzeumban, hiszen vendégeinket még várja a Renaissance Étterem egy hamisítatlan királyi lakomával.

Kattints a részletekért és FOGLALJ MOST:

Magyaros örömök – Pálinkás Visegrád