Még nem késő! Foglaljon kollégáival időpontot egy fergeteges évzáró rendezvényre nálunk, a Hotel Visegrádban!
Akár konferenciával együtt is!

A cégek életében az évzáró az egyik legfontosabb esemény, hiszen ilyenkor összegzi a vezetőség az éves teljesítményt, ilyenkor derül ki, hogy minden rendben zajlott-e, sikerült-e teljesíteni a célokat, illetve lehetőség van a következő év kapcsán is bejelenteni, tisztázni a legfontosabb alapvetéseket, persze főként az emberi viszonylatok tekintetében.
A hangulat itt már többnyire lazább, családiasabb lehet, hiszen véget ér a munka, jön a Karácsony, az újév…

Ha konferenciával kezdenék a napot, a Hotel Visegrád professzionálisan felszerelt konferenciatermei lehetőséget biztosítanak akár nagyobb szabású szakmai esemény lebonyolítására is.

Konferenciatermeink egyike

Konferenciatermeink egyike

A konferenciatermek igénybevételéhez természetesen catering szolgáltatásunk különféle opciói is hozzátartozhatnak, amennyiben állófogadással, esetleg közbeiktatott kávészünetekkel is szakaszokra bontanák az előadást/előadásokat.

Céges lazítás Visegrádon

Programjaink legtöbbje kiválóan alkalmas arra, hogy akár szűkebb, akár létszám tekintetében népesebb csapat számára is nagyszerű és másutt elérhetetlen, interaktív rendezvények során lazíthasson az egész évben keményen dolgozó közösség.

Mesterségek Olimpiája

Mesterségek Olimpiája

Itt van a Mesterségek Olimpiája a Palotaházban, vagy a Szent György Lovagrend európai hírű, katonai hagyományőrző tagozatának lovagi torna bemutatója, mely programokat akár megelőzhet, vagy követhet is egy minden tekintetben egyedülálló középkori csapatépítés. Ráadásul mindegy, hogy 20-an vannak-e, vagy 150-en. Mindent megoldunk!

A Zugfőzde Pálinkamúzeumban

A Zugfőzde Pálinkamúzeumban

 

 

Kisebb céges csapatok számára előszeretettel ajánljuk a Zugfőzde Pálinkamúzeum izgalmas, kóstolással egybekötött pálinkatúráját, melyet követően, az est fénypontjaként, bevezetve immáron a gasztronómia csodáit, minden további nélkül követhet egy valódi középkori lakoma a Renaissance Étteremben.

 

A Renaissance Étterem Trón Terme

A Renaissance Étterem Trón Terme

 

 

Visegrád egész egyszerűen magával ragadja az embert. Minden apró négyzetcentiméterében ott hordozza a régmúlt idők lenyomatát, ugyanakkor egy messzemenően modern és fejlett, izgalmas település, a Dunakanyar egyik legszebb városa.

Ha igazán egyeülálló és persze mindenre kiterjedően alkalmas helyet keresnek egy tökéletes céges évzáróhoz, mindenféle álszerénységet félre téve, őszintén javasoljuk Visegrádot!

Persze ez csak egy összeállítás-javaslat a rengeteg lehetőség közül.
Ezen felül számos programot tudunk még ajánlani, melyek közül Ön is szemezgethet csapatépítő programjainkat tartalmazó weboldalunkra kattintva.


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva:

hu_reviewus_green