Higiéniai és biztonsági intézkedések

A járványügyi helyzet kialakulása óta a Hotel Visegrádban új eszközöket és új munkafolyamatokat vezettünk be annak érdekében, hogy vendégeink a legnagyobb biztonságban érezzék magukat a nálunk eltöltött idő alatt.

Már a recepción találkozhat egy új eszközzel: bejelentkezéskor kollégánk minden esetben megkéri vendégeinket, hogy a kihelyezett hőmérőállvány elé állva ellenőrizzük le testhőmérsékletünket.

Szobáinkat minden vendég kijelentkezése után ózongenerátorral fertőtlenítjük. Nincs olyan kórokozó mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének, így a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok mind elpusztulnak. Az ózongázzal történő kezelés során semmilyen vegyszerre nincs szükség, így a tisztítási folyamat egyben környezetbarát is.

Kézfertőtlenítő folyadék a szálloda minden közösségi terében, érintésmentes adagolókban elérhető. Mellékhelyiségeinkben az adagolók fertőtlenítő hatású folyékony szappant tartalmaznak.

Dolgozóink maszkban szolgálják fel az ételeket és az italokat.

A svédasztalos étkezésen is változtattunk: az ételeket üvegfal védi, kollégáink maszkban, kesztyűben szolgálják ki vendégeinket a kívánt ételekkel.

Az intézkedések vonatkoznak a Renaissance Étteremre is. A királyi lakoma helyett természetesen továbbra is választható a szállodai vacsora.

Reményeink szerint ezen és a még menet közben, a gyakorlat által megkívánt intézkedésekkel egy nagyon kellemes, tartalmas pihenést, szabadságot tudunk biztosítani a hozzánk hűséges régi törzsvendégeinknek, és remélhetőleg sok új idelátogatónak is. Amennyiben jelen helyzetben elsősorban a biztonság kérdésével kapcsolatban további kérdéseik lennének, kérjük, keressenek bennünket telefonon, e-mailen, de akár egy előzetes házmegtekintéssel egybekötött látogatás során személyesen is.