Sajnálattal értesítünk Titeket, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel március 18-tól a Hotel Visegrád határozatlan időre felfüggeszti a működését. Nincs tudomásunk arról, hogy a Hotelben megszálló Vendégeink között lett volna koronavírussal fertőzött beteg. A higiéniai előírások maximális betartása és önkéntes fokozása mellett is működésünk ideiglenes felfüggesztését látjuk a megelőzés leghatékonyabb módjának – ez motiválta a döntésünket.

Azon Vendégeink számára, akik előleget fizettek be tavaszi csomagajánlatainkra az előleg visszafizetését vagy annak 1 éven belüli szabad felhasználását garantáljuk! Utóbbi esetben vendégeink szabadon, egyéves időtartamon belül átfoglalhatnak egy későbbi időpontra és a már befizetett előleget ott írjuk jóvá. A foglalásokat érintő kérdéseitek kapcsán állunk rendelkezésetekre az info@hotelvisegrad.hu e-mail címen.

Szívből reméljük, hogy a járvány visszaszorulásával ismét vendégül láthatunk Titeket itt Visegrádon, és a Dunakanyar nyugalmában már csak rossz emlék lesz ez a mostani, zűrzavaros időszak.

(a Hotel Visegrád csapata)