Ugye Ön is feliratkozott már szállodánk hírlevelére? Ha igen, egy egyszerű megoldással még gyorsabban értesülhet kedvezményeinkről, újdonságainkról…

elsődleges

A Hotel Visegrád időnként hírleveket küld Önnek. E rövid üzenetekben olyan aktualitásokra és közelgő eseményekre, akciós időszakokra hívjuk fel visszajáró vendégeink figyelmét, melyek minden bizonnyal felkeltik azon kedves címzettek érdeklődősét, akik időről időre ellátogatnak hozzánk, s szeretnének mindig, első kézből értesülni a legfrissebb információkról.

Bizonyos levelezőrendszerek, így például a Google Mail (Gmail) is promóciós levelekként kezelik szállodánk hírleveleit is, tehát nem az Ön Elsődleges beérkezett üzenetei  között jelennek meg leveleink, hanem a Promóciók fül alatt található listában.
Aki nem nézi rendszeresen a Promóciós leveleket, sok mindenről lemaradhat, így az általunk küldött tudnivalókról is.

Hogyan helyezzem át a leveleimet a Promóciók-ból az Elsődleges kategóriába?

Ez roppantul egyszerű feladat (a fenti ábrán is ezt a folyamatot mutatjuk). Csupán ki kell jelölnie a kis fehér négyzetet bármelyik, Önhöz beérkezett hírlevelünk mellett, majd az egér bal gombját nyomva tartva egész egyszerűen behúzni a levelet az Elsődleges levelek helyét jelző fülhöz.
Ezt követően a rendszer felteszi Önnek a kérdést, hogy a további, nevezett címről érkező leveleket is elsődlegesként kezeljék-e innentől kezdve. Csak kattintani kell az Igen választ, s innentől kezdve azonnal látja majd levelei között, hogy milyen akciókkal és izgalmas újdonságokkal várjuk Önt Visegrádon.


 

Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva:

hu_reviewus_green