Csapatépítő programok Visegrádon,
a Dunakanyar konferencia paradicsomában

Kérje ajánlatunkat akár egynapos, akár ottalvós programokra!

Miért lesz királyi kényelemben része?

  • Színes programok, legtöbbször saját szervezésünkben!
  • Színvonalas, minden igényt kielégítő szállás wellness-szel, bowling pályával, csocsóval, darts-szal
  • Korhű reneszánsz stílusú étterem, ahol a hangsúly a gasztonómián van
  • Történelmi hely csodálatos természeti lehetőségekkel
  • Lovagi torna bemutató, középkori csapatépítés vagy egy trendi SUP túra? Nálunk mindegyiket megtalálja!
  • Összeállítjuk a személyre szabott programot a csapat kívánságai szerint.

Lovagi torna bemutató

A visegrádi lovagok izgalmas és humoros előadása

Mesterségek olimpiája

Csapatépítő vetélkedő hagyományos mesterségekkel. Próbálta már a kovácsolást, vagy a papírmerítést?

Lézerharc

Izgalmas csapatjáték akár 20 fő részére is beltéri pályánkon

E-bike túra

Könnyed tekerés a Pilisben választható távokkal

Kikapcsolódási lehetőségek

Bowling pálya bárral és hangosítással, darts, csocsó

Szálloda bár késői nyitvatartással

Bérelhető akár céges bulira is DJ-vel vagy Karaoke-val

Konferenciatermek technikával

20 négyzetmétertől a 150 fős teremig bármilyen méretben

Több napos a rendezvény?

Fellegvárra vagy a Dunára néző magas színvonalú szobáinkkal várjuk!

Wellness részleg

Céges rendezvény esetén meghosszabbított nyitvatartással

Középkori csapatépítés

Verseny a 14. század fegyvernemeiben

Királyi Lakoma a Renaissance Étteremben

Gasztronómiai kalandozások exkluzív reneszánsz környezetben, beöltözéssel középkori kosztümökbe, akár élő lantzenével is!

Vacsora és lehetőség bulira a Hotel Visegrád éttermében

Kiváló ételek és nagy választék svédasztalos kínálatunkban

SUP túrák

SUP túrák a Dunakanyar társaságában.

Lovagi torna bemutató

A lovagi torna Visegrád kihagyhatatlan csapatépítő programja. A Szent György Lovagrend katonai hagyományőrző tagozatának lovagjai nem múzeumi bemutatót tartanak. A lovagok kemény csapásokkal rontanak egymásra, s csak úgy zeng a Salamon-torony arénája, amikor a fém fémmel találkozik. A harcosok kitesznek magukért, legyen szó csatacsillagról, kardról, számszeríjról vagy bármely egyéb fegyverről.

Mesterségek Olimpiája

Csapatépítő játékunk résztvevői olyan ősi szakmák fortélyaiban merülhetnek el, mint a kovácsmesterség, vagy épp a cserépkészítés, a cél pedig a legszebb, leggondosabban megformált darabok átadása a mestereknek, akik közösen választják majd ki a csapatépítő győzteseit. Izgalmas és minden ízében egyedi, kézműves csapatépítő játék, melyet elsősorban 5-15 fős csoportok számára ajánlunk.

Királyi lakoma

Tematikus lakomáink a nagy reneszánsz lakomákat elevenítik fel, legyen szó Mátyás király vagy akár Salamon bőségtáljáról! Ha pedig már mindenki otthonosan mozog a középkorban, semmi akadálya, hogy az öltözéket is lecseréljük egy korhűbb változatra. Az igazán bevállalós társaságok számára lehetőség van arra is, hogy kipróbálják a reneszánsz lakoma minden ízében autentikus válfaját, és egyetlen közös késsel fogyasszák el a sorra felszolgált ételkülönlegességeket.

Középkori csapatépítés

A középkori csapatépítő során a Szent György Lovagrend katonai hagyományőrző tagozatának lovagjai vannak segítségünkre, akik egy lovagi torna során bemutatják, hogyan kell használni a fegyvereket élesben, majd segítenek az időközben beöltöző csapattagoknak a minél eredményesebb versenyzésben.

A játék időtartama létszámtól függően 1,5-2 óra. A helyszín pedig a Drakula gróf történetéből is ismert Salamon-torony arénája.

Lézerharc

Manapság a legfelkapottabb csapatépítő játékok közé tartozik a lézerharc, hiszen a csapatokba szerveződő játékosok egymásért küzdenek, s ha jól akarnak szerepelni, az egyéni teljesítményen túl a másik hátát is védeniük kell. És persze olyan játékélményt nyújt, amire a legjobb taktikai szimulációk sem képesek.

Bowling

Az indoor csapatépítő játékok között a bowling külön említést érdemel, hiszen örök klasszikusról van szó. A Hotel Visegrád kétsávos bowling pályája méltó helyszíne a kollégák jó kedélyű versengésének. Arról, hogy az asztalokon mindig elegendő mennyiségű frissítő legyen, a pálya fölötti Corvin Bár gondoskodik.

Ragadozómadár bemutató

Visegrád messze földön híres solymásza, Kovács Ervin izgalmas, interaktív előadása során kiderül, hogyan vadásztak középkori elődeink vörösszárnyú ölyvvel, betanított vadászgörénnyel és vadászkutyával.

Az izgalmas vadásztörténeti kitekintőkkel tarkított bemutatót követően vendégeinknek is lehetősége nyílik kézre hívni a gyönyörű ölyvet, valamint megismerkedhetnek Ervin kutyájával és vadászgörényével is.

E-bike túra

Csatlakozzon hozzánk egy kalandra, amely felejthetetlen élményeket ígér és fedezze fel a természet csodáit egy kényelmes és környezetbarát e-bike segítségével. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és élvezze a gyönyörű tájakat teljes komfortban és szabadságban!

SUP túrák

Ismerje meg a Dunakanyart még nem látott oldaláról SUP túráinkkal. A túra során megtapasztalhatják a vízen lebegés élményét a dombok és erdők lenyűgöző látványának társaságában.

Rólunk mondták

Nagyon tetszett a csapatjáték és nagyon jó volt a Királyi Palota vezetés is! Az ételek is nagyon finomak voltak, a Palatoház is nagyon kellemes élmény volt mindenkinek!

Fundamenta-Lakáskassza Zrt.

Utólagosan is köszönöm az Önök által magas szinvonalon nyújtott szolgáltatásokat a csapatépítés során. Kollegáim részéről is kiváló visszajelzések érkeztek.

Givaudan Finance Services

Kérjen ajánlatot az alábbi előnyökkel

Garantáltan legjobb ár!

Színes programok

Ajánlatkérés

2 + 11 =