Ha közösen indulnátok a Dunakanyarba, döntsetek Ti is a családok kedvence, a Hotel Visegrád mellett!

A Dunakanyar ezrnyi programja vár Rátok is, ha új érzitek, hogy eljött az ideje az első igazán napos, valódi nyári időszak pihenős betábázásának. Végre egy olyan opció, ami miatt az ember tényleg őszinte örömmel veszi elő a haátidőnaplót, s nyitja fel a laptopot egy bögre kávé társaságában.

A Hotel Visegrád programjai szinte egytől egyig újra elérhetőek lettek mostanram így bőven van miből válogatni az erdei időtöltésektől az interaktív múzeumlátogatásokon át egészen a lézerharcig. A wellness azonban olyna lehetőség, ami akkor is tökéletes pihenési lehetőség, ha esik., ha fúj, ha hűvös van, ha forróság.

A Hotel Visegrád wellness részlees családok számára is nagy örömmel kínálja szolgáltatásait, így beltéri úszómedencénk, szabadtéri medencénk, csúszdás gyerekmedencénk, pezsgőfürdőnk (Dunai panorámával), finn szaunánk, fényterápiás bioszaunánk, infraszaunánk, gőzkabinunk és edzőtermünk is egytől egyig elérhetőek.

Térítés ellenében mindezen felül lehetőség nyílik igénybe venni a manikűr és a pedikűr mellett szolárium-, és masszázsszolgáltatásainkat is.

Válasszatok időpontot és kerekedjetek fel! Itt az ideje a jól megérdemelt wellness pihenésnek!