Szeretne végre pihenni egy nagyot? Nyár végén volt lehetősége utoljára egy jó wellnessre?
Akkor ne hagyja ki visegrádi csomagajánlatunkat!

Mondhatjuk, hogy még nincs tél, de az ember szervezete már jól tudja, hogy ez a mantra csak olcsó megnyugtatás, vagy még az sem. A párás hidegek már itt vannak, a hegyekben már hullik  a hó, az autó szélvédőjéről reggel már kapargatni kell a jeget, a gyerekek nyűgösek, mert sötét van, amikor fel kell kelni. Egy szó, mint száz: tél van.

Királyi Palota

Persze nem sokára sokkal jobb lesz, hiszen indul a karácsonyi készülődés, a család kerül a középpontba, jönnek az ünnepek. A hétköznapok viszont addig is igyekeznek szép lassan felmorzsolni minden energiánkat. Na, erre találták ki annak idején a nagy bölcsek a wellnesst.

Lehet, hogy elég két nap egy éjszakával és új emberként, új erővel térhetünk vissza a kihívások világába. De arra kis időre álljon meg minden!

A Renaissance Étterem Trónterme

A Hotel Visegrád Téli Felmelegedés csomagja épp erről szól. Ráadásul most kedvezményes áron kínáljuk a pihenést.

Programajánlatunk részét képezi az relaxáló wellness mellett Visegrád olyan kulturális kincseinek megtekintése is, mint Mátyás Király egykori rezidenciája, a Királyi Palota, de meginvitáljuk Önöket egy hangulatában utolérhetetlen, gasztronómiai tekintetben egyedülálló időutazásra is a Renaissance Étterembe.

Lazítana végre egy kicsit?
Várjuk szeretettel Visegrádon!


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva:

hu_reviewus_green