Eszedben jutott még valaki? Esetleg idő szűkében vagy, de már nem jutsz be a városba ajándékokat vásárolni? A futár sem érkezik már meg… Még szerencse, hogy bármikor vásárolhatsz szabadon felhasználható Hotel Visegrád Ajándékutalványt!

A Hotel Visegrádnál egész évben kínáljuk Ajándékutalványunkat, mely opcionálisan, az adott igényeknek, elgondolásoknak megfelelően állítható össze, így tényleg azt a pihenést kapja az ajándékozott, ami lényegében számára lett „kitalálva”.

Nagypapát nem kell befizetni bungee jumpingra, amiképpen a kisgyerekes család sem találja magát egy óvatlan wellnessezést követően egy orbitális méretű, alaposan csúcsra járatott céges party közepén.
De fiatalokat sem viszünk automatikusan csendesülős élményvonatozásra az arborétumba. Ellenben 5000 Ft-tól egészen 66.000 Ft-ig bezárólag, összesen 8 féle konstrukciót kínálunk (melyek közül több variáció is, így például az Értékutalvány is számos szolgáltatásunkra, egyedi elgondolások, aktuális elképzelések alapján szinte bármikor beváltható).

Kattints ide és varázsolj személyre szabott Hotel Visegrád Ajándékutalványt a fa alá 1 perc alatt!