Ha igazán tartalmas kikapcsolódásra vágysz, válogass a Dunakanyar legjobb ajánlatai között!
Visegrád. Egy évezred – tündöklésben.


 

Ha barátokkal érkeznél, és nem szeretnétek aznap már sofőrként autóba ülni, jó szívvel és a minőség garanciájával ajánljuk figyelmetekbe a visegrádi Zugfőzde Pálinkamúzeum nagyszerű gasztro-kulturális csemegéjét, a Pálinkás Mulatságot. Megismerkedhettek a magyar pálinka múltjával és jelenével, s mivel nem csupán a pudingra igaz, hogy milyen is a próbája, természetesen megkóstolhatjátok a legkiválóbb pálinka-remekek első osztályú válogatását is.

A finom italok és megalapozott jó hangulat folytatódhat is tovább a gasztronómia jegyében, bár egy vérbeli királyi lakoma a Renaissance Étteremben már önmagában is egyedülálló és teljes értékű program. Nem is csupán a hely atmoszférája, az időutazás okán, de a hely híres séfjének köszönhetően is. Különleges ételek egy különleges helyen, felejthetetlen lakoma keretében. Baráti társaságok vidéki időzése és nagyobb családi összejövetelek alkalmára aligha találni tökéletesebb programot (főként, ha sikerül időben elkapni még egy lovagi torna bemutatót is a Salamon-toronyban).

Programjaink tárháza szinte végtelen: a Hotel Visegrád büszkélkedik a Dunakanyar és a régió egyik leggazdagabb programkínálatával. Érdemes weboldalunkon eltölteni egy kis időt és átböngészni a lehetőségeket. Abban azonban biztosak vagyunk, hogy a személyre szabott igényekre alakított pihenés, a vagy Fellegvárra, vagy Dunára néző szobák, valamint wellness-részlegünk szolgáltatásai a nyár ezen szakaszában mindenkit rabul ejtő lehetőségekkel kecsegtetnek.

Foglalj most, hogy kedvenc szobád még biztosan elérhető legyen!