A Hotel Visegrád kapcsán talán nem szerénytelenség azt állítani, hogy megérdemelten vált népszerű célponttá azok számára, akik családjukkal együtt szeretnének feltöltődni. 2020-ban a Családbarát Szolgáltató Hely elismerést is megkaptuk. Nem véletlen, hogy rengetegen tartoznak a visszajáró vendégeink táborába, hiszen a felejthetetlen élményeket újra és újra izgalmas átélni, a lehetőségek pedig messze túlmutatnak egy hagyományos wellness hétvégén.  

1.
A kültéri és beltéri medencéknek köszönhetően bármilyen legyen is az időjárás, a lubickolás nem maradhat el!

2.
A különféle játéklehetőségek, mint a bowling, vagy épp a darts nagyszerű alkalmat adnak, hogy a szokásostól eltérő módon, mégis klasszikus játékokkal időzzön együtt a család.

3.
A széles étel és italválaszték, a bőséges svédasztalos reggelik garantálják, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót, nem kell válogatással, gondolkodással, mosogatással bajlódni. Végre az anyukák is kiléphetnek a mindennapi feladatokból. 

4.
Az ország legcsodálatosabb kirándulóútvonalai közül számos könnyen megközelíthető vagy épp innen, Visegrádról indul. Minden korosztály találhat magának megfelelőt hosszban és nehézségben egyaránt.

5.
A Hotel Visegrád által szervezett izgalmas programok, mint a Lovagi Torna vagy a Ragadozómadár bemutató hatalmas élményt jelentenek, a gyerekek még sokáig mesélnek, vagy épp meséltetnek róla lefekvés előtt! :)