A Hotel Visegrád egyik legnagyob ereje a minden ízében családias hangulat mellett, hogy olyan programkínálattal kecsegtet, amely országos viszonylatban is az élvonalba emeli szállodánkat.

1.  Lovagi torna

A Salamon-toronyban megrendezésre kerülő lovagi tornákon való részvétel majd minden ajánlatunknak részét képezi. Vendégeink betekintést nyerhetnek a középkori emberek életébe, középpontban a lovagi világ sajátosságaival. Ráadásul abban a környezetben, amelyet annak idején maga IV. Béla kezdett építeni.

2. Királyi lakomák

A Renaissance Étteremmel való szoros együttműködésnek köszönhetően hosszú évek óta élvezhetik vendégeink az étterem egyik legizgalmasabb gasztro-programját, az autentikus királyi lakomát. Nagyszerű ételek, különleges környezet, és egy kis időutazás egyenesen a XV. századba.

3. Wellnes használati lehetőség 7:30-24:00 óráig

Nagyon ritka, hogy egy szálloda ilyen hosszan biztosítson teljes körű wellness használatot vendégei számára. Nálunk kora reggeltől egészen éjfélig nyílik lehetőség pezsgőfürdőzni, szaunázni, illetve élvezni gőzkabinunkat, valamint szabadtéri és beltéri medencéinket.

4.  Egy pohár borral a kézben, Mátyás palotájában…

A Királyi Palotát vendégeink egy pohár finom borral a kézben (melyet szívesen újratöltünk, ha kiürül) járhatják be, a Mátyás Király Múzeum szakavatott idegenvezetőinek izgalmas előadását hallgatva. Megelevenedik előttünk Hunyadi Mátyás és felesége, Beatrix királyné élete, s a királyi pár mindennapjainak izgalmas világa.

5. Szervezett gyalogtúra programok a Pilisben

Bemutatjuk az érdeklődőknek a Pilis könyékbeli szakaszainak páratlan szépségű útvonalait, így juthatunk el közösen a Pap-rétre, így barangolhatjuk be a Spartacus-ösvényt, vagy tekithetünk le a hihetetlen szépségű Dunakanyarra Dobogókőről.