Egy csomag azoknak, akik szívesen elvesznének újra az élő középkor városának hangulatában, ám a wellness élményeket sem szeretnék kihagyni a nagy melegben.
Hagyományőrző gasztro és wellness ajánlatunk következik.


Foglalok

50.000 Ft helyett 46.000 Ft-tól/ 2 fő / éj-től 1 éjszakára

Időpontok:
2021. június 25., 27.
2021. július 23., 25.
2021. augusztus 8., 15.
(A csomagár foglaltság függvényében változhat, a megadott ár standard szobára vonatkozik.)


Neked mi jut eszedbe először, ha Visegrádra gondolsz?
A várhegy a fellegvárral? Vagy a Salamon-torony? Esetleg egy felejthetetlen lakoma a Reneszánsz Étteremben? Annyi minden van, ami miatt érdemes visszajárni hozzánk…

Ezt a csomagot kifejezetten azoknak állítottuk össze, akik szeretnének 2 napra kiszakadni a mókuskerékből és szívesen töltődnének a Dunakanyarban.

Mit tartalmaz a csomag?

  • szállás Dunára, vagy a Fellegvárra néző erkélyes szobában
  • korlátlan reggeli bőséges választékkal
  • felnőtt- és gyermekmedence használat kül- és beltéren egyaránt (+kültéri élményelemek, napozóágyak)
  • beltéri wellness részleg teljes körű használattal (finn-, bio- és infraszauna, gőzkabin)
  • svédasztalos vacsora a hotel Visegrád éttermében, vagy Királyi Lakoma a Renaissance Étteremben (a királyi lakomához aperitiff, valamint korlátlan fehér- és vörösbor, illetve alkoholmentes italfogasztás is tartozik)

Wellness részlegünket vendégeink az érkezés napjának reggelétől (07:00-tól) a távozás napjának estéjéig (22:00) használhatják korlátlanul a csomag részeként.
(A szobák átvétele, tehát 14:00 óra előtt, illetve azok elhagyása, tehát 10:00 után is tudunk csomagtárolást biztosítani azon kedves vendégeink számára, akik kívánnak élni a lehetőséggel és korábban kezdenék a wellnesst, vagy tovább szeretnék azt élvezni.)


Foglalok