Megérkezett 2023! Itt az újév, amit már csak az újévi fogadalmak és a szerencsénk megalapozásának tengelyén is tökéletes döntés lehet máris egy jól megérdemelt wellness pihenéssel indítani…

Januárban a fű sem nő„, ahogyan közkeletű szólás tartja. Hogy ez mennyire igaz, annak eldöntése abszolút szubjektív privilégium, s persze az sem mindegy, hogy honnan tekintünk a világra. Talán érdemes onnan megfogni az év első, kissé talán valóban alvó hónapjában rejló potenciált, hogy megjutalmazzuk magunkat ebben a borongós, most épp téliesnek sem igazán nevezhető időszakban egy kis töltekezéssel. Még mielőtt igazán beindulna 2023.

Visegrád tökéletes választás, ha néhány napra eltűnnénk kicsit a megszokott hétköznapokból, s talán a december végi ünnepi vendégségek sokaságát követően is visszavonulnánk egy kis időre, hogy végre csak magunkra koncentráljunk. Mindehhez első osztályú programokat, pazar wellness lehetőségeket, s páratlan környezetet biztosít a Hotel Visegrád, az élő középkor városának szívében, egy perc sétára a Duna partjától, s egyetlen lépésre a legkiválóbb januári relaxálás garantált lehetőségétől.

Alábbi csomagunk ráadásul elérhető már 39.000 Ft-tól / 2 fő / éj-től!

Téli Wellness Felmelegedés