Május 27-én indul az egészen szeptember 9-ig tartó, évadértékű nyári rendezvénysorozat Visegrádon, rengeteg zenével, gasztro-programokkal, és színházi előadásokkal.

A Visegrádi Rendezvénytér, a Királyi Palota, és a Városi Sportcentrum izgalmas programjai számos nyári hétvégét varázsolnak majd minden bizonnyal felejthetetlenné – elsősorban a zenei- és színházi programok szerelmeseinek örömére. Számíthatunk klasszikus zenére, könnyűzenére, rock muzsikára, világzenére, gyermek programokra és történelmi kalandozásokra egyaránt.

Visegrád városa az utóbbi években, főként amióta a nagyközönség előtt is megnyitotta kapuit a Rendezvénytér, rendre komoly, színvonalas műsorok szervezésével igyekszik minél több látogatót csábítani a városba, s egyszersmind minőségi szórakozási lehetőséget biztosítani a helyiek számára is. Így lehetséges, hogy tökéletesen megfér, egymástól időrendben nem is igazán távol, egyetlen színpadon a IV. Visegrock Fesztivál egy fuvola-orgona koncerttel, vagy épp egy gyerekeknek szóló zenés-vízi bábjátékkal.

Szállóvendégeink figyelmét is szeretnénk felhívni a hétvégén startoló Visegrádi Nyárra, melynek nyitóműsora a IV. Visegrádi Gasztrofesztivál lesz (május 27. szombat), a kihagyhatatlan őröltpaprika és fokhagyma mellett Közép-Európa egyik legismertebb The Beatles tribute-zenekara, a THE BITS esti koncertjével fűszerve.


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva:

hu_reviewus_green