A Hotel Visegrád mindig is élen járt a sportesemények támogatásában, amiképpen szálló vendégei számára is bőségesen biztosít elsőrendű sportolási lehetőségeket, sportprogramokat.
Idén a Visegrád Fellegvár Csúcstámadás elnevezésű futóverseny főtámogatói pozícióját vállaltuk magunkra.

Nevezzen nyugodtan akkor is, ha nem profi!

A hazai futóversenyek az utóbbi években egyre nyitottabbak és nyitottabbak, köszönhetően a sportág iránti egyre nagyobb érdeklődésnek, illetve annak is természetesen, hogy a futótársadalom mindig is rendkívüli befogadó légköréről volt ismeretes.
A Visegrád Fellegvár Csúcstámadás bár elsőre szembesülve a trükkös elnevezésével, nem tűnik éppen könnyed versenynek, de senkit ne riasszon vissza a Vár-hegy alulnézetből! Ezen a versenyen is a részvétel a fontos elsősorban! Profik persze nagy számban lesznek, nem árulunk zsákbamacskát!

Visegrád Fellegvár Csúcstámadás – Mire számíthatunk?

A futóverseny október 1-én kerül megrendezésre, két rajttal. Először a gyerekek indulhatnak az 1 km-es megmérettetésre, 11:00-kor a visegrádi „Nagy Parkolóból”, majd 12:00-kor a felnőttek: itt 5,5 km lesz a táv, a cél pedig a Fellegvárban várja a beérkezőket.
A szintemelkedés 250 m, ami akárhonnan nézzük, sétálva is komoly mozgást jelent, de futva az igazi! :)

Önnek is megtetszett a futás gondolata? Ide kattintva megtalálja a nevezési lapot, ha pedig ide kattint, további részletekkel gazdagodhat a futóversenyt illetően.

Nem szégyen a futás, és még hasznos is

Visegrád adottságainál fogva számtalan olyan nagyszerű helyszínnel büszkélkedik, melyek egytől egyig alkalmasak az olyan sportok (és persze az egészséges életmód) szerelmesei számára, mint a túrázás, a kocogás, a kerékpározás, a tenisz, vagy épp a golf. És persze a futás. Mert a futáshoz is nagy szükség van az alkalmas térre, és itt nem csupán a talajviszonyokról van szó. A visegrádi környezetnél nem sok szebbet találni, ha az ember szabadtéri sportokat keres. Ráadásul egyáltalán nem azért, mert hazánk szűkölködik a csodásabbnál csodásabb helyszínekben…


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva:

hu_reviewus_green