Ajándékutalványaink igazi előnye, hogy szinte bármilyen alkalomra tökéletes meglepetésként szolgálhatnak. Mert pihenni egy nagyszerű helyen, prémium kiszolgálással, prémium környezetben az év 365 napjának bármelyikében rendkívüli ajándék…

Sokan a nyár végét és az őszt várják már a forróbb júniusi napokon is, hiszen jól tudják, hogy bár a nyárnak van a négy évszak közül a legjobb PR-ja, mégis: a kora őszi időszaknál szebb aligha létezik. Ilyenkor az ember szívesen fordul egy kicsit gondolatai felé, szívesen kényezteti magát, miközben átgondolja az elmúlóban lévő év lebszebb pillanatait, lagnagyobb eredményeit és legfontosabb hozadékait. Az ősz a csendes gondolatoké, az ősz a palack tökéletes vörösboroké, az ősz a higgadt, nagyvolumenű pihenéseké…

A Hotel Visegrád Ajándékutalványok valemennyi változatukban képesek arra, hogy rajtuk keresztül kifejezd szeretteid, barátaid felé érzett tiszteletedet, megbecsülésedet.
Igyekszünk kiemelt figyelmet fordítani mindazokra, akik gyakran kissé tanácstalanul érkeznek hozzánk, mondván hogy ajándékba kapták visegrádi pihenésüket és egyelőre nem tudják még pontosan, mivel töltsék majd az időt szállodánkban. Kollágáink készséggel segítenek, javaslataikkal a Hotel Visegrád szolgáltatásainak teljes palettáját részletesen bemutatják, így pillanatok alatt feloldódik a szállodákhoz legkevésbé szokott vendég is.

Akik pedig ismerik a Dunakanyar egyik leggazdagabb programkínálatával büszkélkedő Hotel Visegrádot, tudni fogják, hogy feledhetetlen élményt kaptak szeretteiktől.


Vállogass szabadon a Hotel Visegrád Ajándékutalványai között!