A Hotel Visegrádnál igyekszünk mindig valami újat csempészni a repertoárba, legyen szó a környezetről, a wellness részlegről, az étlapról, vagy épp az itallapról. Most ez utóbbira került a sor.

demmers tea_visegrad hotel

A Demmers Teahouse teakülönlegességeivel egészen másként indul a reggel

Szállodánk svédasztalos reggelijét már Ön is ismeri. Bőséges, nagy választékkal bíró asztalsorról választhatják ki vendégeink a kedvükre való reggeli falatokat, s ételeink alapanyagai elsősorban környékbeli termelőktől beszerzett friss zöldség-, gyümölcs-, kenyér- és húsfélékből kerülnek összeállításra.

A Dunakanyar legkiválóbb termelőinek gasztro-különlegességei mellett azonban arra is igyekszünk odafigyelni, hogy az nemzetközi ízharmóniák szerelmesei is megtalálják kedvenceiket svédasztalunkon. Ezért is gondoltunk rá, hogy 2017 februárjában felfrissítjük teakészletünket, így került a Hotel Visegrád reggeli italkínálatába az egyik legkiválóbb, prémium szálas teákat válogató cég, a Demmers öt izgalmas teakülönlegessége is.

Nem csupán a válogatott teaszálak első osztályú minősége miatt érdekes azonban a szálas teák világa, de az élmény miatt is, melyet mindenki jól ismer, aki felfedezte már magának, mennyivel jobb érzés egy kis tea-szeánsszal kezdeni a reggelt, mint a jól megszokott filteráztatással.

A Demmers Teahouse idestova 30 éve igyekszik kiszolgálni a teaimádók igényeit, s tevékenységüket olyan mértékben veszik komolyan, hogy mára 200-nál is több teakülönlegességgel vannak jelen a piacon.
Ezek közül a Hotel Visegrád vendégeként most minden reggel megkóstolhatja az Earl Grey, a Taiwan Sencha, az Alma-Menta, az Ezeregyéjszaka, valamint a Narancsos Rooibos típusokat.

Jó szívvel ajánljuk valamennyit! Aranyozza be Ön is visegrádi reggeleit egy csésze gyönyörű teával, mielőtt elindulna felfedezni városunkat!


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva:

hu_reviewus_green