Ne hagyd, hogy magával ragadjon a januári szürkeség! Küzdje ellene tartalmas pihenéssel! 

Az úgynevezett „téli depresszió” bár a legtöbb esetben szerencsére kifejezetten orvosi értelembe vett depressziót takar, mégis nagyon nehéz átvészelni, főként annak fényében, hogy aki benne van, sokszor annyira eltelítődik a szürkeség okozta rossz hangulattal, hogy nem is igazán hagyja magát „kimenteni” belőle.

A legjobb ilyenkor valami olyan eseményt tervezni, valami olyan összejövetelt, alkalmat szervezni, mely abszolút kifelé mutat a most aztán tényleg szürke hétköznapokból és beengedi a fényt az életbe. Egy kis pihenés, egy finom wellness, néhány nap a megszokottól eltérő, feltöltődésre alkalmas környezetben -aranyat ér. Egy csepp Visegrád…


Wellness felmelegedés a Hotel Visegrádban


Wellnes, relax, izgalmas programok az élő középkor városában, frissítő séták a Pilis lábánál, rendhagyó gasztro-élmények… Egy ilyen recept meglátásunk szerint igencsak alkalmas a démonok elűzésére, hiszen minden kellemesen eltöltött, felöltő pillanat a nem is oly’ távoli tavasz eljövetelének szellemében pihenteti a megfáradt testet és lelket. Próbáld ki! Ez valami olyasmi, amit egész biztosan nem lehet megbánni!