Légy vendégünk a január 2. és január 8. közötti időszakban, s most csomagajánlatunk keretein belül már 29.000 Ft/fő/éjtől foglalhatsz szobát a Hotel Visegrádban!

A minimum 2 éjszakára foglalható „Téli szünet” csomagot azon kedves vendégeinknek találtuk ki, akik az évkezdés hosszú pihenőidejét, azaz január első teljes hetét egy kicsit másképpen képzelik el, mint az otthon üldögélést…
Teljes körű wellness szolgáltatásaink mellett félpanziós ellátást biztosítunk, melynek keretein belül minden nap büséges büféasztalos reggeli és vacsora vár Benneteket a Hotel Visegrád éttermében, a Sirály Étteremben. Illetve a nálunk töltött idő alatt egy alkalommal élhettek Mátyás király messze földön híres vendégszeretetével is a Renaissance Étteremben, ahol egy hamisítatlan királyi lakomának lehettek részesei.

A gasztro programok mellett a csomag részét képezi többek között egy látogatás a Királyi Palotában, valamint a híres Mesterségek Udvarában, illetve megtekinthettek egy igazi lovagi torna bemutatót is, ha épp olyan napokat választotok majd, amelyek egyikén erre lehetőség nyílik.)

További részletekért kattints az alábbi loinkre és FOGLALJ MOST!

Téli Szünet